Kurs

Tips til å lykkes med annonsering på Facebook / Instagram

  • USUS kontoret, Kristiansand
  • 25. april 10:00 - 14:00
  • kr 500 inkl. mva pr .person
Illustrasjon: Facebook

Vi kjører kurs i våre lokaler i Kristiansand.

Kursholdere:

  • Simen Lian, digital rådgiver i USUS
  • Elisabeth Høibo, markedsansvarlig Norge for merkevaren Visit Sørlandet

Enkel lunsj inkludert.

I løpet av kurset blir du bedre kjent med verktøyene og metodene som gjør deg i stand til å utnytte Facebook-annonser på en målrettet og ikke minst kostnadseffektiv måte.

Etter fullført kurs er målet at du..

– Har blitt kjent med, og komfortabel med bruk av verktøyet Facebook Ads-manager (som også innebærer Instagram-annonser)
– Vet hva Facebook Pixel er, hvordan den brukes, og hvordan denne kan bidra til å effektivisere din bedrifts markedsføring på Facebook og Instagram
– Har fått en bedre forståelse for hvordan din egen nettside trafikk og annen kundedata kan bidra til mer skreddersydd kommunikasjon på Facebook og Instagram

I kursets første del går digital rådgiver Simen Lian gjennom mulighetene som ligger i verktøyet Facebook Pixel. I tillegg ser vi på hvordan eksisterende kundedata, som booking-data og e-postlister kan brukes til å skape enda mer målrettet kommunikasjon og markedsføring på Facebook og Instagram.

I kursets andre viser markedsansvarlig Elisabeth Høibo hvordan du kommer i gang med å opprette egne annonser ved hjelp av Facebook Ads-manager.

Pris for USUS-partnere: 500 kr
Pris for ikke-partnere: 1500 kr

Legg til i Google calendar
 

Hva skjer?

Jun 20.
Kurs

Servicetrening 2023 – Kristiansand: Xfactor!

Kristiansand , Odderøya MuseumshavnAlle arrangement