Møte/seminar

Verdifulle øyeblikk – fra idé til virkelighet med SkatteFUNN

  • USUS kontoret, Kristiansand
  • 24. april 10:00 - 14:00
Gaute Ubostad

Å være tilstede i øyeblikket, helt oppslukt.
Hva er det som skaper disse intense øyeblikkene av total tilstedeværelse?

Lær mer om SkatteFUNN og få veiledning til å komme i gang med en søknad!

Ny kunnskap om hva det er som gjør at kundene oppsøker en destinasjon, og hva som gjør at de vender tilbake, er vesentlig for å utvikle gode og relevante produkter og tjenester. SkatteFUNN-ordningen er aktuell for bedrifter som skal utvikle nye produkter, tjenester eller produksjonsprosesser, og der ny kunnskap er avgjørende for å realisere dette. Bedrifter kan få 20 prosent av prosjektkostnadene som skattefradrag gjennom skatteoppgjøret. Går bedriften med underskudd og ikke betaler skatt, blir beløpet utbetalt.

Reiseliv og turisme rangerer høyt i oversikter over hva nordmenn tror at vi skal leve av i fremtiden, og innovasjon og unike produkter og tjenester løftes som viktig for å få dette til. SkatteFUNN-tall viser at det er 93 pågående innovasjonsprosjekter i 2018 innenfor reiseliv. Sammenlignet med tilsvarende tall for petroleum (713) og marin/sjømat (1090) er det grunn til å tenke at potensialet er større for flere prosjekter fra reiselivsnæringene.

Hør erfaringene fra bransjen selv

På dette seminaret får du høre mer om ordningen, Gaute Ubostad, som blant annet står bak restauranten Under, vil fortelle om sine erfaringer og du vil få råd og tips om utforming av en søknad. Det blir også mulighet for individuelle samtaler med rådgiverne fra Forskningsrådet.

Fra Forskningsrådet møter du:

  • Beate Nicoline Andersen, som har mange års erfaring med vurdering av SkatteFUNN-søknader fra reiseliv og kulturnæringene.
  • Siren M. Neset, Forskningsrådets lokale representant i Agder

Kom og sjekk ut om ideen du har kan passe for et SkatteFUNN-prosjekt.

Velkommen!

Legg til i Google calendar
 

Hva skjer?Oct 16.
Kurs

Opplevelseskurset: Kristiansand

Vennesla , Vigeland Hovedgård

Alle arrangement