Kurs

Opplevelseskurset: Arendal

  • Fengselshotellet, Arendal
  • 18. oktober 11:00-21:00 -
    19. oktober 08:30-14:00 -
    21. november 09:00-16:00 -
  • Kr 1500 inkl 2 x lunsj + middag
Pål Medhus

I forbindelse med sertifiseringsprosessen av Arendal som “Bærekraftig reisemål”, inviterer vi bedrifter i Arendal til Opplevelseskurset, som er en del av Innovasjon Norges kursrekke for reiselivet. 

På kurset lærer du en ny og inspirerende måte å jobbe med innovasjon og produktutvikling på. Prinsippene for et bærekraftig reiseliv er også er en del av utviklingsprosessen.

Hvem passer kurset for?

Ledere eller mellomledere i små og mellomstore reiselivsbedrifter.

Hva lærer du?

  • En grunnleggende innføring i opplevelsesøkonomien
  • En grunnleggende innføring i bærekraftig reiselivsutvikling
  • Hvilke drivkrefter som påvirker etterspørselen etter opplevelser

Opplevelseskurset har et innovasjons- og næringsutviklingsperspektiv, og en praktisk tilnærming. Du lærer om ti praktiske verktøy for å utvikle helhetlige, meningsfylte og bærekraftige opplevelser i egen bedrift. Kursene bruker eksempler fra norsk reiseliv.

Gjennomføring og kursholder

Opplevelseskurset er en del av Innovasjon Norges kursserie for reiselivet. Kurset er støttet av Innovasjon Norge, så deltakeravgiften er svært lav. Det er Høve Støtt ved Pål Medhus som holder kurset. Kursene er en kombinasjon av forelesninger, øvelser og arbeid med egen bedrift. Visit Sørlandet er lokal arrangør.

Varighet

Opplevelseskurset arrangeres over tre dager. Først fra lunsj til lunsj 18.-19. oktober, deretter en oppfølgingsdag 21.november.

NB: Påmeldingsfrist 2. oktober.
Maks plass til 15 bedrifter. Førstemann til mølla. Ønsker du melde på flere fra samme bedrift, ta kontakt med bodil@visitsorlandet.com. 

 

Legg til i Google calendar

Hva skjer?Oct 16.
Kurs

Opplevelseskurset: Kristiansand

Vennesla , Vigeland Hovedgård

Alle arrangement