Online kurs

NTW skolen: Hvordan jobbe med turoperatører

  • Online
  • 19. januar 09:00 - 11:30
Visit Setesdal under NTW 2019

Norwegian Travel Workshop (NTW) er Norges største arena for salgsmøter og nettverksbygging for reiselivsnæringen. I 2022 blir NTW arrangert i Kristiansand. I løpet to dager gjennomføres flere tusen forhåndsbookede en-til-en salgsmøter mellom norske reiselivsaktører og turoperatører fra hele verden.

Visit Sørlandet kommer til å delta sammen med bedrifter fra regionen. Men vi ønsker enda flere bedrifter med oss fra Sørlandet. Er du interessert i å nå et internasjonalt marked og nysgjerrig på hva en turoperatør er og hvordan jobbe med dem?

Vi inviterer til infokurs om hvordan jobbe med turoperatører 19. januar 2022 kl. 09:00 – 11:30. Kurset vil bli holdt digitalt.

Disse deltar:

  • Incoming-operatør Up Norway v/Henriette Kolding Bendiksen vil fortelle hvordan de jobber, hvilken informasjon de som kjøper trenger fra dere og dele oppdatert innsikt om markedssituasjonen.
  • Iver Holter-Andersen, som også har deltatt på NTW i alle slags roller i en årrekke, vil gi sine beste tips på hvordan man skal forberede seg, hvordan du skal bruke markedsinformasjonen du har i forkant, hva man skal prioritere og hvordan man skal legge opp samtalene under avtalene – og ikke minst oppfølgingen.
  • Sissel Steffensen fra Fjell og Fjord Hotellene, som har deltatt som selger på NTW flere ganger, vil dele sin erfaringer.

Dette er også en anledning for dere å kunne spørre om det som dere måtte lure på rundt det å jobbe med turoperatører.

Les mer om NTW i Kristiansand.

Legg til i Google calendar

Hva skjer?

Nov 28.
Kurs

Skap synlighet (nivå 1)

Mandal , Mandal HotelAlle arrangement