Møte/seminar

Kick Off Norwegian Travel Workshop 2022

  • Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
  • 25. oktober 11:30 - 14:30
Fiskebrygga i Kristiansand

INVITASJON TIL KICK-OFF NTW 2022 I KRISTIANSAND
25. oktober inviterer Visit Sørlandet til Kick off for NTW (Norwegian Travel Workshop) 2022, på Radisson Blu Caledonien Hotel i Kristiansand fra klokka 11.30-14.30.

Vertskapsbyen for selve arrangementet er Kristiansand, men vårt mål er å benytte denne fantastiske muligheten til å selge hele Agder/Sørlandet. Derfor er det ekstra viktig at så mange bedrifter som mulig fra vår landsdel deltar på neste års workshop. Ikke gå glipp av denne muligheten til å vise frem ditt produkt! Sist NTW var i Kristiansand var i 2007, – 15 år siden, så det blir nok en stund til neste gang også. På Kick-off får du all informasjon du trenger for å melde deg på arrangementet i april neste år.

På Kick-off kommer det representanter fra arrangøren, Innovasjon Norge, og fra vertskapsbyen i 2019, Destinasjon Ålesund & Sunnmøre.
Hva betyr det for en region å få være vertskap for workshopen? Vi vet fra Region Stavanger at NTW 2018 resulterte i økt trafikk for denne regionen.

Hva innebærer det å være arrangør ? Hva kreves ? Dette vil reiselivssjef i Ålesund, Tom Anker Skrede og prosjektleder for NTW 2019, Helen Siverstøl fortelle oss litt om.

Siri Tallaksen/Innovasjon Norge vil orientere om det formelle programmet, hvordan arrangementet skal gjennomføres, påmeldingsfrister m.m.

Visit Sørlandet med Kristiansand som vertskapsby skal orientere om det foreløpige programmet vi har laget til.

Agenda:
11.30 Registrering, mingling og felles lunsj
12.30-14.30 Informasjon og evt. spørsmål

Velkommen til Kick off!

Legg til i Google calendar

Hva skjer?

Mar 14.
Kurs

Lokalmat – tilby bedre matopplevelser

Kristiansand , Thon Partner Hotel Norge


May 15.
Andre eksterne arrangement

Kurs: Wilderness First Aid

Evje

Alle arrangement