Omvisning

Gründerbussen 2019

  • Morgenfugl, Arendal
  • 28. oktober 08:00 - 16:00
  • gratis
Mer info og påmelding
Grunderbussen2019

I forbindelse med Gründeruka Agder arrangeres Gründerbussen 28.oktober. En inspirasjonsreise for å bidra til at det skapes flere vekstkraftige virksomheter innen reiseliv i landsdelen. Vi besøker virksomheter som virkelig har våget å tenke utenfor boksen, og avslutter dagen med å se på ny teknologi for reiselivsbransjen hos MIL. Vi fyller opp en buss og drar på besøk til lokale opplevelse aktører! Underveis blir vi bedre kjent, knytter kontakter og deler ideer.

Målgruppen for turen er alle med interesse for entreprenørskap og innovasjon uavhengig av bransje, de med en god idé eller de som har lyst til å starte/videreutvikle egen bedrift og ønsker å lære av andre virksomheter innen reiseliv.

Programmet starter klokken 08:00 med buss fra Rutebilstasjonen i Kristiansand. Deltakere tilhørende i Arendalsområdet kan møte direkte hos Morgenfugl AS på Myrene klokken 09:00. Programslutt 15:00 hos UiA i Grimstad. To busser bestilt til retur, en til Kr.sand og en til Arendal der programmet startet. Velg ønsket møtested ved påmelding i skjema under.

Arrangører: Aust-Agder og Vest-Agder fylkeskommune, Arendal Kommune, Innoventus Sør, Grimstad Kommune, UIA Nyskaping og Gründeruka Agder.

USUS vil være med på bussen og være tilgjengelig for spørsmål om USUS.

Legg til i Google calendar

Hva skjer?Alle arrangement