Kurs

Bli kjent med måling og Google Analytics 4

  • Visit Sørlandet-kontoret, Kristiansand
  • 30. mars 09:30 - 12:00
  • Kr 990 for partnere i Visit Sørlandet / kr 1990 for andre
Bilde av grafer i en oppadgående kurve

God måling av hva som skjer på nettsiden er kanskje det aller viktigste man kan gjøre for å forstå kundene og deres oppførsel i dagens digitale verden. I kurset skal vi ta tak i dette og vise hvordan måling og innsikt kan hjelpe deg og din virksomhet til å lykkes. Vi skal se på hva som kan måles, hva man bør måle, og hvordan det gjøres og vi skal se på dette i Google Analytics 4.

Den gamle versjonen av Google Analytics, “Universal Analytics”  avvikles i sin helhet i juli i år og er erstattet av en helt ny løsning, Google Analytics 4, med helt nye måter å måle trafikk på. I kurset vil vi derfor gå gjennom forskjellene, ulike nyttige rapporter og hva som nå er mulig i nye Analytics 4. Det hele skal gjøres på en enkel og lettforklart måte, med eksempler og demonstrasjoner. Kurset krever ingen spesielle forkunnskaper, men datamaskin og tilgang til en Google Analytics konto er fint.
I kurset vil det være mulighet til å stille spørsmål, diskutere i fellesskap og gjøre øvelser.

Er du en dreven på analyse, eller helt fersk, vil kurset uansett ha noe for deg. Og har du ikke ennå startet med slikt arbeid kan vi ikke si annet enn at du har mye spennende å se frem til. 😉

Om kursholdere

Kenneth Einarsen
Senior digital markedsfører i Aptum
Kenneth var tidligere Aptums byråkontakt i Google, hvor han jobbet som kampanjestrateg og hadde overblikk over landets viktigste kontoer. Med fortid som sjakkspiller på nasjonalt nivå og med utdanning innen astrofysikk trives Kenneth svært godt med tall og prosenter. Få kjenner verdien av riktig måling som Kenneth.

 

Kristoffer Broen Berg
Digital markedsfører i Aptum
Kristoffer har flere års spisset erfaring med analytisk markedsføring. Han vet svært godt at om man skal oppnå resultater så må man se sammenhengene i det store bildet. Kristoffer er også en nysgjerrig person som liker å dykke ned i tilgjengelig innsikt og har derfor vært innom de aller fleste krinkelkrokene av Google Analytics, og funnet veien hjem igjen.

Legg til i Google calendar

Hva skjer?May 15.
Andre eksterne arrangement

Kurs: Wilderness First Aid

Evje

Alle arrangement