Møte/seminar

Bli klar for Norges største salgsarena NTW

  • Online
  • 14. januar 09:30 - 11:00
  • Gratis for USUS-partnere - kr 250 for andre

Norwegian Travel Workshop (NTW) er Norges største årlige arena for salgsmøter og nettverksbygging for reiselivsnæringen. I 2021 blir NTW digital og for første gang med hele Norge som vertskap. Datoen er 13.-15. april 2021. I løpet to dager gjennomføres flere tusen forhåndsbookede digitale en-til-en salgsmøter mellom norske reiselivsaktører og turoperatører fra hele verden.

Digitalt NTW i 2021

Din bedrift vil ha 20+ digitale møter med turoperatører. Du kan komme med ønske om hvilken operatører du ønsker å møte i forkant. Prisen for deltakelse NTW 2021 er ca. 2000,-

USUS (som Visit Sørlandet) kommer til å delta sammen med bedrifter fra regionen. Men vi ønsker enda flere bedrifter med oss fra Sørlandet. Er du interessert i å nå et internasjonalt marked og nysgjerrig på hvordan NTW kan hjelpe deg med dette?

Vi inviterer til infokurs om NTW 14. januar kl. 09:30 – 11:00

Her blir det info om hva NTW er, hvorfor man bør delta og hvordan jobbe med turoperatører. Meld deg på nederst i artikkelen.

Disse deltar:

  • Incoming-operatør Up Norway v/Torunn Tronsvang vil fortelle hvordan de jobber, hvilken informasjon de som kjøper trenger fra dere og dele oppdatert innsikt om markedssituasjonen.
  • Sissel Steffensen fra Fjell og Fjord Hotellene, som har deltatt som selger på NTW flere ganger, vil dele sin erfaring.
  • Iver Holter-Andersen, som også har deltatt på NTW i alle slags roller i en årrekke vil gi sine topp 5 beste tips på hvordan man skal prioritere og hva man skal bruke tid på under avtalene.
  • Siri Tallaksen/Innovasjon Norge og prosjektleder for NTW vil bidra med nyttig og praktisk informasjon.

Dette er også en super anledning for dere å kunne spørre om det som dere måtte lure på ang det å jobbe med turoperatører.

Påmelding til NTW åpner i slutten av januar. Mer informasjon og link til påmelding der kommer senere.

 

Legg til i Google calendar

Hva skjer?

Nov 28.
Kurs

Skap synlighet (nivå 1)

Mandal , Mandal HotelAlle arrangement