Endringer i Visit Sørlandet-organisasjonen

Nytt år og nye muligheter heter det, og vi starter 2022 med større endringer i organisasjonen. Etter 11 og 13 spennende år i Visit Sørlandet tar Elisabeth Høibo og Erik Engenes fatt på nye utfordringer og vi ønsker Frida Neverdal og Kari Anne Røysland velkomne som hhv digital historieforteller og webredaktør.
Illustrasjonsbilde endring

Takk for fantastisk innsats gjennom mange år

I november ble det klart at Elisabeth Høibo søkte nye utfordringer og allerede neste uke starter hun opp i Hunsfos Opplevelse i Vennesla. Elisabeth har gjort en formidabel innsats spesielt med våre sosiale medier-kanaler og oppfølging av presse med tips om fantastiske opplevelser på Sørlandet blant mye annet.

I romjula ble det også klart at Erik Engenes hadde fått tilbud om ny jobb som markedsansvarlig hos Vest-Agder-museet. Erik har gjennom årene i Visit Sørlandet vært innom flere ulike oppgaver, men de siste årene har han i hovedsak styrt kolossen visitsorlandet.com med stø hånd, vært key account manager for de lokale destinasjonene sine områder på portalen, kjørt betalt online annonsering og tatt ut statistikk og analyser.

Vi er glade for at begge fortsatt blir å se i reiselivet og ønsker masse lykke til!

Svært godt kvalifiserte nye kollegaer på plass

Vi er så utrolig glade for å ha fått med oss to nye gode kollegaer med mye kompetanse inn i Visit Sørlandet-teamet. Vi hadde veldig mange gode og høyt kvalifiserte søkere inne og det var en tøff jobb å velge ut sluttkandidatene. Vi er svært godt fornøyd med at vi endte opp med førstevalgene våre, som har ulike styrker som utfyller resten av organisasjonen godt.

Frda Neverdal - digital historieforteller Visit SørlandetHjertelig velkommen til…

digital historieforteller Frida Neverdal

Frida Neverdal er 24 år og kommer fra stillingen som Content Manager i Hennig Olsen. Hun har også jobbet med digital innholdsproduksjon hos Scan Trade, og har hatt freelance oppdrag for en rekke bedrifter her på Sørlandet. Frida har en bachelor i Kommunikasjon og Medier, samt Globale Utviklingsstudier fra UiA. Frida er spesielt god på film og foto.

Frida skal ha hovedansvaret for våre sosiale medier-kanaler og løfte fram alle de gode historiene om og fra Sørlandet året gjennom.

Kari Anne Røysland - webredaktør Visit Sørlandetwebredaktør Kari Anne Røysland

Kari Anne Røysland er 40 år og kommer fra stillingen som rådgiver for markedsføring, kommunikasjon og rekruttering ved Fakultet for kunstfag, Universitetet i Agder. Her har hun jobbet med blant annet innholdsproduksjon og ulike oppgaver innen markedsføring. Dette året har hun hatt permisjon for å jobbe med intern og ekstern kommunikasjon ved Oslo Met – storbyuniversitetet. Hun har bachelor i reiseliv fra Høgskolen på Lillehammer, er utdannet Siviløkonom med spesialisering i markedsføring fra USN/LondonMet, og har siste årene spesialisert seg i digital markedsføring. Gjennom eget firma har hun jobbet med å utarbeide digitale markedsstrategier og innholdsproduksjon blant annet for Agder Kollektivtrafikk (AKT).

Kari Anne skal ha hovedansvaret for webportalen visitsorlandet.com.

 

Frida starter så smått allerede denne uken, mens Kari Anne er på plass 1. februar og får dermed en god overlapp med Erik Engenes.