Det blir servicetrening også i år!

Hurra, det BLIR fysisk servicetrening med Rolf Øygarden og sesongansatte eller frontpersonale likevel! Etter at det på grunn av korona lå an til digital versjon av servicetreningen, er vi nå veldig glade for å fortelle at det blir fysiske samlinger i Arendal, Lyngdal og Kristiansand i juni. Meld på ansatte nå og bli med på et felles løft på å levere knallgod service til våre gjester i sommer. Kanskje er det spesielt viktig akkurat i sommer!
Servicetrening med Rolf Øygarden

Servicekurs 2020: BLIDE BLAKKE GJESTER

Bli en servicehelt i sommer – og la dine gjester og besøkende bli din beste markedsføring!

Servicetreningen tar for seg selve gjestereisen både FØR, UNDER og ETTER besøket hos deg som driver innen reiseliv og opplevelser. Servicetreningen er både inspirerende og motiverende for deg som jobber med service med stort fokus på praktiske oppgaver du kan ta med deg hjem til egen bedrift etter treningen. Servicetreningen har som mål å øke din bevisstgjøring på NÅR man kan utføre service og HVORDAN for å skape økt gjesteopplevelse, glade gjester, godt renomé og økt omsetning i bedriften.

Kurset varer i 3 timer og koster kr 500 pr deltaker for USUS-partnere, kr 1000 pr deltaker for ikke-partnere. 

Om Rolf T. Øygarden

Med bred erfaring fra rekruttering, salg, service og ledelse blant annet i hoteller, restauranter og som Salgssjef Ferie og Fritid i Dyreparken deler Rolf av sine egne erfaringer,  tips og sin «hands-on» verktøykasse.

Tid og sted i juni