Bli klar for Norges største salgsarena NTW

Norwegian Travel Workshop (NTW) er Norges største årlige arena for salgsmøter og nettverksbygging for reiselivsnæringen. I 2021 blir NTW digital og for første gang med hele Norge som vertskap. Datoen er 13.-15. april 2021. I løpet to dager gjennomføres flere tusen forhåndsbookede digitale en-til-en salgsmøter mellom norske reiselivsaktører og turoperatører fra hele verden.

Lav inngangsbillett for å delta på årets NTW

Selv om reiseaktiviteten i de fleste land nesten har stoppet opp så er det fortsatt aktivitet hos turoperatørene og det planlegges heldigvis for fremtiden. USUS (som Visit Sørlandet) har deltatt i Visit Norways B2B aktiviteter gjennom hele pandemien og vi styrker innsatsen fremover. Det er viktig at vi er klare sammen med de utenlandske operatører når grensene åpner og de utenlandske gjester besøker vår region igjen.

USUS (som Visit Sørlandet) kommer til å delta på NTW sammen med bedrifter fra regionen. Men vi ønsker enda flere bedrifter med oss fra Sørlandet. Er du interessert i å nå et internasjonalt marked og nysgjerrig på hvordan NTW kan hjelpe deg med dette? Da anbefaler vi deltakelse på NTW. Inngangsbilletten for å delta i år er lav da arrangementet er digitalt og man også slipper for reise og overnattingskostnader.

Som selger på NTW vil din bedrift ha 20+ digitale møter med turoperatører. Du kan komme med ønske om hvilke operatører du ønsker å møte i forkant. 

Pris for deltakelse på NTW 2021 er ca. 2000,-

Vi inviterer Sørlandsbedrifter til infokurs om NTW 14. januar kl. 09:30 – 11:00

Her blir det info om hva NTW er, hvorfor man bør delta og hvordan jobbe med turoperatører. Meld deg på nederst i artikkelen.

Disse møter du:

  • Incoming-operatør Up Norway som vil fortelle hvordan de jobber, hvilken informasjon de som kjøper trenger fra dere og dele oppdatert innsikt om markedssituasjonen.
  • Sissel Steffensen fra Fjell og Fjord Hotellene, som har deltatt som selger på NTW flere ganger, vil dele sin erfaring.
  • Iver Holter-Andersen, som også har deltatt på NTW i alle slags roller i en årrekke vil gi sine topp 5 beste tips på hvordan man skal prioritere og bruke tid på under avtalene.
  • Siri Tallaksen/Innovasjon Norge og prosjektleder for NTW vil bidra med nyttig og praktisk informasjon.

Dette er også en super anledning for dere å kunne spørre om det som dere måtte lure på ang det å jobbe med turoperatører.

Påmelding til NTW åpner i slutten av januar. Mer informasjon og link til påmelding der kommer senere.

Meld deg på webinaret 14. januar her.

 

I år foregikk Norwegian Travel Workshop digitalt.
I år foregikk Norwegian Travel Workshop digitalt.