Bli god på nett-kurs i november

Denne høsten setter vi opp begge kursene i "Bli god på nett" som er en del av Innovasjon Norges kursrekke for reiselivet. 1.-2. november er det kurs i Lillesand, og 10. november er det digitalt kurs. Det er mulig å melde seg på ett eller begge kursene. Benytt sjansen til å øke kompetansen på digital kommunikasjon og vær godt rustet inn mot neste sesong.
Illustrasjonsbilde: Bildebehandling til nettsider

1.-2. november, Lillesand Hotel Norge: Bli god på nett

Dette kurset gir deg en grunnleggende forståelse for arbeid med dine nettsider og kommunikasjon i sosiale medier. Kurset arrangeres fysisk i Lillesand som en lunsj-til-lunsj samling som inkluderer lunsj begge dager + felles middag på kvelden 1.nov.

Kurset inneholder:

  • Hvordan utnytte sosiale medier i markedsføringen
  • Søkemotoroptimalisering
  • Hvordan skrive på nett, billedbruk og film

I tillegg får du en digital helsesjekk av hvordan du fremstår på nett og en individuell rådgivingstime i etterkant av kurset.

Les mer om kurset og meld deg på innen 18. oktober (NB: kun 15 plasser)

10. november, online kurs: Bli god på nett 2.0

Et svært praktisk rettet webinar, som er et oppfølgingskurs av Innovasjon Norges grunnkurs «Bli god på nett». Kurset er åpent for alle, men bedrifter som har deltatt på grunnkurset prioriteres ved stor pågang.

Kurset inneholder:

  • annonsering på Facebook/Instagram
  • søkemotormarkedsføring (Google Ads)
  • videoredigering ved hjelp av mobiltelefon

Les mer om kurset og meld deg på innen 1. nov (NB: kun 15 plasser)

Om kursholderne

Kreativ Industri har oppdatert kompetanse på tilstedeværelse på nett og digital markedsføring for bedrifter. Bedriften har solid erfaring med kurs og webinarer, samt bakgrunn som forretningsutviklere for norske reiselivsbedrifter gjennom en årrekke.