Årets servicetrening – med hjartet på rette staden

Hva skal til for å gi gjesten det lille ekstra som gjør at de blir lengre, kommer tilbake og skryter av din bedrift til andre? Også i år gleder vi oss til å trene frontpersonale over hele Sørlandet i nettopp dette, og nytt i år er servicetrening for engelskspråklige ansatte i tillegg til "det vanlige" på norsk. Bli med og bli en servicehelt sommersesongen 2022!
Rolf Øygarden Servicetrening med Rolf Øygarden

Servicetrening 2022: Med hjartet på rette staden

– Servicehelter med X-faktor –
Det er summen av unike øyeblikk som utgjør minnene! Som servicehelt kan du være med og gi dine gjester øyeblikkene som gjør at de blir lengre, kommer tilbake, skryter til andre …og legger igjen mer penger enn de hadde tenkt!
Årets servicetrening «Med hjartet på rette staden» er en rakettstart for deg som er helt ny i gamet, og en energishot til deg som bare trenger mer påfyll og inspirasjon!

Kurset varer i 3 timer og koster kr 500 pr deltaker for partnere i Visit Sørlandet, kr 1000 pr deltaker for ikke-partnere.
Ta kontakt med bodil@visitsorlandet.com dersom din bedrift ønsker melde på flere enn 10 deltakere. 

Om Rolf T. Øygarden

Med bred erfaring fra rekruttering, salg, service og ledelse blant annet i hoteller, restauranter og som Salgssjef Ferie og Fritid i Dyreparken deler Rolf av sine egne erfaringer,  tips og sin «hands-on» verktøykasse.

Disse stedene og datoene kan du velge mellom