Årets Dyreparkenmagasin er ute

I dag mottar over 430.000 husstander i Sør-Norge Dyreparken magasinet i postkassen sin. Magasinet er retter seg mot barnefamilier som er i planleggingsfase for årets sommerferie. Visit Sørlandet har en fire siders annonse i bladet.
Dyreparkavisen_2021_pages Dyreparkavisen_2021_pages

Sørlandet største eksponering gjennom annonser på print

Dyreparken magasinet er Sørlandets største eksponering gjennom annonser på print og når ut til rett målgruppe, barnefamilier i sin planlegging av årets ferie. I magasinet har vi betalt annonsering på vegne av Sørlandet generelt og markedspartnere spesielt. Annonsen skal gi inspirasjon til hva gjestene kan finne på når de besøker Sørlandet, og skal gi ideer og gi mottaker lyst til å feriere på Sørlandet. I år har vi hatt særlig fokus på strender, sol og bading, noe vi vet denne målgruppen er spesielt opptatt av. På grunn av pandemien og stengte grenser er Sørlandet det nærmeste de norske turistene kommer Syden.Dyreparkavisen har et opplag på 475.000 og er dermed Sørlandets største eksponering gjennom annonser på print.  

Avisen ligger ute i hele Agder

I tillegg til utsendelser i posten, kjører Dyreparken ut tusenvis av magasiner til alle hoteller, campingplasser og turistkontorer i hele Agder fylke før sommeren og deler selvsagt ut magasinet til gjestene som kommer på besøk i parken.

Tidligere rapporter fra Dyreparken viser at
– 98% av de som har barn i alderen 2-12 år mener at de er i målgruppen for magasinet.
– 59% svarer at andre personer i husstanden har sett eller lest i magasinet de også
– 74% svarer at de liker magasinet godt, 87% mener at magasinet er relevant og 60% svarer at det bidrag til at de vurderer Kristiansand Dyrepark som en del av sommerferien.
– 68% husker å ha sett en eller flere annonser, hvor Visit Sørlandet var en av annonsørene som ble husket best og passet best inn i følge deltakerne på undersøkelsen.

Her kan du lese årets Dyreparken Magasin

Magasinet er tilgjengelig på Dyreparkens nettsider og linken kan deles med alle dere ønsker.