Amerikansk business-guru til Kristiansand i september

Vi måtte klype oss litt i armen da vi fikk positiv respons på forespørselen - sier daglig leder i Visit Sørlandet, Hege Julianne Nevestad. Å få en av grunnleggerne av gigantselskap som Travelocity og Kayak.com til Kristiansand er ikke hverdagskost. Men nå kommer altså Terry Jones til Techpoint og Techpoint Travel i september for å snakke om hvordan skape en mer innovativ organisasjon og hvordan bruke det teknologiske skiftet til vår fordel.

Terry Jones - Techpoint Travel 2023Terry Jones – verdenskjent keynote speaker

Terry Jones var helt sentral i oppstarten av reiselivsgiganter som Travelocity.com og kayak.com. Selskapene er i dag en del av de globale merkevarene Expedia.com og booking.com. Med over 30 års erfaring har Terry Jones blitt en av verdens mest etterspurte foredragsholdere innen innovasjon og disrupsjon i reiselivet og har utgitt flere bestselgere i dette temaet.

Tankevekkende, underholdende og skreddersydd

Hans foredrag om innovasjon, lederskap og forhold til kunder er alltid tankevekkende, underholdende og skreddersydd til anledningen. Dette bør du rett og slett ikke gå glipp av!

En opplevelse for alle – uansett bransje

Vi synes det er utrolig kult at Visit Sørlandet klarer å trekke et så stort navn fra USA til Kristiansand og Techpoint Travel. Dette viser hvilken posisjon Visit Sørlandet har fått på reiseliv og teknologi etter 10 år som arrangør av Norwegian Digital Travel Conference – som nå er Techpoint Travel. Foredraget med Terry Jones om innovasjon og disrupsjon sparker i gang dag 2 på Techpoint og er åpent for ALLE – uansett bransje. Denne muligheten kommer ikke igjen med det første.
– Frode Ugland, CEO Techpoint

Du hørte det først på Techpoint Travel

Jeg kan med hånda på hjerte si at Techpoint Travel 2023 blir helt rått! Vi topper det hele med storfisken Terry Jones som flyr inn fra USA kun for oss. Enda en gang lykkes vi med å finne nye og spennende navn som vil belyse viktige problemstillinger vi står overfor i reiselivet. Programansvarlig Bodil Tveitan, har opparbeidet seg et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk som vi nå nyter godt av når vi leter etter nye navn. Sammen med Innovasjon Norge og NHO Reiseliv skaper vi den viktigste møteplassen for å henge med på hva som skjer innen den teknologiske utviklingen, og vi har som mål å alltid ha noe på programmet der vi kan si “Du hørte det først på Techpoint Travel”.
– Hege Julianne Nevestad, daglig leder Visit Sørlandet

 

Billetter og sommerkampanje

Fram til 15. juni kjører vi en sommerkampanje for reiselivsbransjen i Norge – der du kan få 15 % rabatt på alle billetter ved å bruke kode sommer-reiselivhttps://techpointconference.no.
Se også Programmet til Techpoint Travel er nå komplett.