Møtebyen Kristiansands ambassadører 2022

Møtebyen Kristiansand har startet et ambassadørprogram for å løfte fram og anerkjenne personer, team, institutter og organisasjoner som har bidratt til å få kongresser, konferanser eller arrangementer til landsdelen, og i forrige uke ble de første hedret med en egen ambassadørmiddag i Kilden.
Kristiansandsambassadører Ambassadører som har jobbet med å få internasjonale arrangement til Kristiansand

Ambassadørene 2022

Møtebyen Kristiansand hadde sin første ambassadørmiddag i Kilden torsdag 8. september! Våre ambassadører er professorer, forskere og enere i sitt fag, som har jobbet med å få et internasjonalt arrangement til Kristiansand. Vi fikk løftet dem frem og feiret dette! For en kompetanse vi sitter på i vår region!!

Noen av de internasjonale arrangementene som kommer til Kristiansand

World Finans Conference 2023 avholdes i Kristiansand i august neste år. Her kommer det folk fra hele verden fra Finans, økonomi og bank. Og de har valgt Kristiansand, fordi at vi har høy kompetanse på dette ved Handelshøyskolen ved UIA!

ECIS 2023 som også avholdes i Kristiansand, og er den mest prestisjefylte kongressen i Europa for Informasjonssystem!
De har valgt Kristiansand for kompetansen på dette ved vårt Institutt for Informasjonssystemer ved UIA er i verdenseliten!

Viktig for regionen

Vi vil at resten av Agder skal få øynene opp for hvor viktig dette er for vår Region å få flere internasjonale kongresser og arrangementer i sport og kultur. Kristiansand kan være med i kampen om å vinne disse arrangementene på lik linje som andre storbyer i Norge med målrettet jobbing.

I år 2022 har vi starten på vårt nettverk av Ambassadører! Vi vil bygge på for hvert år som går, og opparbeide oss solid erfaring, som vi kan dele med fremtidige verter for nye kongresser og arrangementer vi ønsker å søke til vår flotte landsdel og gjøre veien dit lettere.