5 gode grunner til å delta på Techpoint Travel 2022

Med knappe 2 uker igjen til Techpoint og Techpoint 2022 går av stabelen i Kristiansand, gir vi deg som enda ikke har meldt deg på de siste gode grunnene til å overtale sjefen eller ta med en eller flere gode kollegaer. For her er det så mye bra som skjer at det lønner seg å være flere fra samme bedrift!
Techpoint Travel collage 2022

5 gode grunner til å velge Techpoint Travel 29. september

 1. Trender og bærekraftig omstilling
  Hør danske Signe Jungersted snakke om at vi må bli mer eksperimentelle, fleksible og mer fokuserte på samarbeid når vi skal utvikle det “nye” reiselivet. Else Storaas gir oss en kikk bak sirkulærøkonomi og digitalisering i familiehotellet på Kongsberg. Vår nye reiselivsdirektør i Innovasjon Norge, Åse Marthe Horrigmo, samtaler med Kristin Krohn Devold om hvordan bærekraftig omstilling og fokus på teknologi kan være lønnsomt.
 2. Teknologi som løsning på kriser
  Kari Anna Fiskvik, teknologidirektør i Nordic Choice Hotels, kommer for å fortelle en historie om kultur, bærekraft.. og et dataangrep! Mens Joshua Ryan-Saha fra Travel Tech Scotland kommer for å dele interessante erfaringer fra et prosjekt som har sett på hvordan tech kan spille en rolle i å løse bemanningskrisen mange står i for tiden. Henrik Hamborg fra NHO Reiseliv kommer også for å
 3. Opplevelser og teknologi
  Metaverse – hva er egentlig det? Og hvilke muligheter finnes både for destinasjoner og kunst/kultur i dette universet? Helsinki har vært tidlig ute og utforsket mulighetene i metaverse, Cultiva arbeider med å bygge opp et digitalt kulturhus og Kilden og Kristiansand Symfoniorkester skaper virtuelle rom for å gi publikum et unikt møte med den klassiske musikktradisjonen.
 4. Teknologi- og framtidsoptimist Eirik Norman Hansen skal lose oss stødig gjennom dagen
  Med Eirik kan vi love både tut og kjør med godt humør og innsiktsfulle samtaler og analyser.
 5. Rammen rundt – vær en del av det største næringslivsarrangementet på Sørlandet noensinne…

Over 40 foredragsholdere

Temaene og programmet på årets Techpoint treffer svært godt med tanke på de utfordringer og muligheter næringslivet akkurat nå står overfor. Det er en imponerende line-up av foredragsholdere som kommer til Kristiansand under Techpoint i år. Over 40 foredragsholdere fra noen av Norges mest suksessfulle og fremtidsrettede selskaper vil dele sin kunnskap og erfaringer om det teknologiske skiftet, bærekraftig verdiskapning og fremtidens arbeidsliv.
Se hele programmet her.

Viktigheten av å dele kunnskap på tvers av bransjer

Pandemien har vist oss hvor liten verden er og hvor avhengig vi er av samarbeid. Den stadig økende endringstakten betyr at selv de mest innovative bedriftene sliter med å møte verdens miljømessige, teknologiske og sosiale utfordringer på egen hånd. Techpoint er blitt en viktig møteplass i Norge som kopler næringslivet på tvers av bransjer for å dele innsikt, få nye perspektiver og sammen forme morgendagens virksomheter og samfunn.

Dette vil du rett og slett ikke gå glipp av – bestill billett nå!