5 gode grunner til å delta på Techoint Travel 2023

Teknologiens kontinuerlige utvikling har hatt stor innvirkning på hvordan vi reiser og opplever verden rundt oss. I dette stadig skiftende landskapet har arrangementer som Techpoint Travel blitt en årlig mulighet for alle som er interessert i å henge med på mulighetene og utfordringene dette innebærer. For 10. gang inviterer Visit Sørlandet, Innovasjon Norge og NHO Reiseliv hele Norges reiseliv til Sørlandet, og her er fem gode grunner til hvorfor du og din bedrift bør delta på Techpoint Travel 2023.
Techpoint Travel 2023 banner Her kjøper du billett nå: https://techpointconference.no

1. Accelerate Future Change – skap fremtiden NÅ

Techpoint Travel 2023 samler noen av de mest kreative og innovative sinnene innen reiseliv og teknologi. Årets tema på Techpoint er “Accelerate Future Change” – i betydningen at fremtiden er NÅ, og hvordan vi girer opp innovasjon og endring NÅ slik at våre bedrifter er rustet for det som kommer.

Fra kunstig intelligens og digital kommunikasjon til blockchain og inspirasjon til et mer bærekraftig reiseliv, gir arrangementet et unikt innblikk i hvordan disse teknologiene vil endre måten vi driver reiselivsvirksomheter på.

2. Once in a lifetime – legendariske foredragsholdere

Techpoint Travel er ikke bare et sted for å lære om de nyeste teknologiene – det er også en arena for å bli inspirert av suksesshistoriene til individer og selskaper som har revolusjonert reiselivsnæringen. Hør Terry Jones – en av USAs fremste reiselivsgründere som var med å endre måten vi kjøper reiser og opplevelser på slutten av 90-tallet og fremdeles er med og skaper fremtidens reiseliv. Hør Simone Puorto – som muligens er en av de i Europa som har best oversikt over web 3.0 (ja, hva er egentlig det?) og hvordan det kommer til å påvirke oss i reiselivet.

3. Utvid nettverket ditt

Felles for deltakerne på Techpoint Travel er en nysjerrighet på mulighetene og utfordringene teknologi gir oss i reiselivet. Arrangementer tar for seg teknologi på et strategisk nivå og passer for alle! Her får du en god mulighet til å utvide ditt profesjonelle nettverk, diskutere idéer og muligheter, og kanskje også utforske samarbeid med noen av de du treffer.

4. Bli inspirert på tvers av bransjer

Techpoint Travel er en del av et fantastisk fellesskap; Techpoint.
13. september møtes alle i Kilden for å høre inspirerende foredrag og nære samtaler på tvers av bransjer. 14. september foregår det hele 7 parallelle arrangementer samtidig; der Techpoint Travel er ett av disse. Alle arrangementene dag 2 er delt opp i bolker med felles tidspunkter for pauser, og med EN billett kan du fritt bevege deg mellom arrangementer. Med rundt 80 foredragsholdere, 16 arrangementer på 8 ulike scener gjennom to dager er det duket for det største næringslivsarrangementet på Sørlandet noensinne!

5. Få muligheten til å tenke de lange tankene og være “i bobla” i to dager

Vi blir konstant bombardert med gode artikler, webinarer og poster i sosiale medier om teknologiens muligheter og utfordringer, og hverdagen til de fleste av oss er at vi løper fra det en til det andre og skraper bare i overflaten på det som skjer rundt oss. Når har du egentlig muligheten til å tenke de lange tankene om hva dette faktisk betyr for DEG og DIN BEDRIFT? Ved å delta på Techpoint får du muligheten til å være “i bobla” et par dager. Tillate deg å gå i dybden, diskutere med andre som står i de samme utfordringene.

Gå ikke glipp av det!

I en verden som stadig blir mer sammenkoblet og teknologidrevet, spiller arrangementer som Techpoint Travel 2023 en avgjørende rolle i å bringe sammen mennesker, ideer og teknologier som vil forme fremtiden. Enten du er en reiselivsentusiast, teknologientusiast eller bare nysgjerrig på hvordan disse to verdenene smelter sammen, er Techpoint Travel 2023 definitivt en begivenhet du ikke vil gå glipp av!

Sjekk ut programmet her og bestill billett NÅ

13. september arrangeres Techpoint i konsertsalen på Kilden i Kristiansand, mens 14. september samler vi reiselivet til Techpoint Travel på Radisson BLU Caledonien Hotel. Du kan velge om du vil kjøpe full konferansepakke, eller kun dagspass til dag 2.